Foredrag

Jeg tager ud og holder foredrag, hvor jeg blandt andet fortæller om min bog “Hvis tårer var guld”:

susanne-lana_179447SweetHearts har udnævnt hende til Golden Girl. Hun har snart 50 års jubilæum på den danske sangscene, hvor hun er mest kendt for sange som Hasta Mananã, Søde Sommerminder og Hvis Tårer Var Guld.

Hun er desværre også kendt for sine voldelige kærester. Én af dem skar hendes ansigt op med et smadret ølglas. Det kostede hende 276 sting i ansigtet men endnu flere ar på sjælen. Hendes navn er Susanne Lana og hun er i den grad still going strong. “”Lana er gud”" siger de unge og med flere end 200 jobs om året og sin helt unikke stemme synger Lana sig lige ind i hjerterne hos sit store trofaste publikum. Når hun står på scenen stråler hun.

Men i baggrunden lurer et langt livs oplevelser med voldelige kærester, sygdom, mistede børn, svigt og en naiv holdning til en barsk branche. Alt sammen holdt sammen af en ukuelig tro på det bedste i mennesker. Biografien Hvis Tårer Var Guld er en fortælling om en kvinde som har en top-professionel holdning til sit arbejde men som samtidig har haft et privatliv der ville have slået de fleste omkuld. Hun er ærlig og ligefrem på grænsen til det pinlige. Hun er sine venners ven og konstant søgende efter kærligheden. Hun er Susanne Lana.

Bogen er samtidig et løft til de mange hundredetusinder af kvinder som lever i et voldshelvede til dagligt. Og hun ved og forstår hvorfor de fleste har så svært ved at bryde ud af deres forhold. Men hun håber.

Du har 2 booking muligheder her:

  • Alm. foredrag, hvor jeg fortæller i 2 x 40 min. til prisen: 6000 kr. plus transport
  • Alm. foredrag med underholdning i 2 x 40 min., som koster 8000 kr. plus transport

OBS!

  • Jeg medbringer selv instrumenter og mikrofon, og andet jeg skal bruge!
  • Det er en god ide, at booke 2- 3 måneder før arrangementet skal afholdes, så du er sikker på, at jeg kan komme til dit arrangement.
  • Ring endelig til mig, hvis du har spørgsmål på telefon 20 68 54 96!